En miljon spelare betatestar FF XIV: A Realm Reborn

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn kommer inte släppas på marknaden förrän den 27 augusti i år, men redan nu har många spelare fått möjligheten att testa den pågående betan. Idag gick Square Enix ut med att så många som en miljon spelare har skrivit up sig för beta testandet av spelet, vilket ju inte tyder på annat än tidigt popularitet.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn kommer släppas till PC och PS3. Klicka här för att läsa mer på spelets officiella hemsida där man fortfarande kan skriva upp sig för att testa betan.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.