En närmare titt på Warlock Shadebinder – Destiny 2: Beyond Light

Nya valmöjligheter när du anpassar din karaktär presenteras med Shadebinder Warlock för Destiny 2: Beyond Light.
Vifta med käppen.

Bungie har i dag kanske släppt den mest intressanta informationen hittills gällande expansionen Beyond Light. Informationen kommer i samband med djupdykningen i Warlock Shadebinder, den nya klassen för Warlocks som nyttjar mörkrets krafter. Warlock Shadebinder är enligt Bungie mästaren på att frysa sina motståndare tack vare sin kristallkäpp, som med mörkerkrafter manifesterat som is fullständigt djupfryser motståndare. Warlocken kan därefter välja att krossa ispinnarna eller fokusera på viktigare saker – som att läsa en bok.

Aspect och Fragment

När Beyond Light blev utannonserat sade de att de nya klasserna kommer ha ett djupare system av valmöjligheter när det kommer till att skräddarsy sina egenskaper. I dag presenterar det detta system med Aspect och Fragment.

Förutom valmöjligheter när det kommer till att anpassa sin rörelseförmåga, granat och klassegenskap, kommer varje Stasis-klass (Hunter och Titan inkluderat) att kunna utrusta sig med Aspecter som ger spelarens Stasis-krafter nya egenskaper. Till exempel kan Warlock Shadebinder använda en Frostpulse Aspect för att ge sin Rift förmågan att frysa fiender i närheten.

Fragment är föremål som du sedan kan installera i en Aspect med lediga slots och ger ytterligare egenskaper. Till exempel kan en Wisper of Refraction returnera Rift-energi när Shadebinder dödar frusna fiender. Detta är ett kombination av Aspect och Fragment som kompletterar varandra och skapar intressanta spelmöjligheter. Dessvärre kommer många Fragment med negativa effekter som minskad styrka eller disciplin.

Medan Aspecter är knutna till specifika Stasis-klasser, som Shadebinder i Warlockens fall, är Fragment universala och kan nyttjas av alla Stasis-användare. Både Aspect och Fragment är föremål som återfinns som fysiska ting i spelvärlden och måste hittas innan de går att använda.

Du kan läsa mer om Shadebinder och Aspect och Fragment i Bungies senaste blogginlägg.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.