En närmare titt på Yoshi’s Crafted World

Yoshi tar steget från textilier till allt som kan hittas i en pyssellåda.
En närmare titt på Yoshi's nya plattformsäventyr.

Inatt fick vi en närmare titt på Yoshi’s nya äventyr. I Yoshi’s Crafted World har vi tagit oss ifrån den charmiga garnvärlden till en kanske ännu charmigare värld gjord av allt du kan tänka dig om du gillar konst och hantverk.

Titeln spelas på samma sätt som vi är van med när det gäller den gröna dinosaurien. Men nu kommer du kunna utforska ännu mer än bara gömda hemligheter bakom moln och plattformar. Du kommer kunna vrida på kameran vilket ger dig möjligheten att utforska banan åt motsatt håll, för att hitta både fiender och alternativa vägar.

Håll tungan rätt i mun ett tag till

Spelet fick inget konkret datum, men vi kan vänta oss att releasen äger rum någon gång under våren 2019. Titta på klippet för en närmare titt, och lämna mer än gärna en kommentar om vad du tycker här nedanför.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.