En ny kämpe uppenbarar sig! Och Nintendo bekräftar evolutionerna vi redan visste om

Nä, det är inte Ash, men nära på. Huvudpersonen från det allra första Pokémon-spelet, Red, och hans nemisis Blue gästspelar som värdiga motståndare för de som lyckats vinna Mästerskapen. Ja, Alolan Championship är bekräftat och verkar följa efter de Trials vi sett. Trailern visar också att det är möjligt att strida tillsammans med andra tränare.

Vidare ser vi slututvecklingarna på starter pokémonerna. Rowlets slutgiltiga fas Decidueye är något spännande grass/ghost med egenskapen att förhindra att fiender byts ut. Littens slutfas Inceneroar är fire/dark och inte fire/fighting som många trodde baserat på de läckta bilderna. Primarina, clownsälens slutfas är en vacker siren av den passande typen water/fairy. Hennes underliga egenskap läker brännskador på markerade mål, vilket är en förvirrande beskrivning. Antar att den kommer till användning i lagbaserade strider?

Vi ser även de olika beskyddarna av Alola, de så kallade Tapu. Men den mest intressanta filuren som visas är Cosmog, den söta psychic-bollen som ser ut som en korsning mellan popcorn och stjärnstoft. Ännu en man måste samla till sitt register av söta små monster!

Pokémon Sun och Moon släpps den 23 november exklusivt till Nintendo 3DS.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.