The Elder Scrolls Online: Morrowind blir ett nytt kapitel

Fans och utvecklare är hypade för Morrowind.

The Elder Scrolls Online: Morrowind släpps i juni, men både fans och utvecklare är taggade på att återvända till vulkanön Vvardenfell. För många spelare var The Elder Scrolls III: Morrowind deras första Elder Scrolls-spel och ett äventyr de minns med värme. Därför är det inte så konstigt att äldre gamers längtar tillbaka.

Snart är längtan över. The Elder Scrolls Online: Morrowind, expansionspaketet till onlinerollspelet från 2014, släpps den 6 juni till PC, Playstation 4 och Xbox One. Bli hypad du också genom att titta och lyssna på när gottar sig i sommarens expansionspaket.

Bland annat introducerar expansionspaketet en helt ny klass, The Warden som är en slags druid med naturens krafter på sin sida – och en krigsbjörn. Ett nytt PvP-läge, kallat Battlegrounds, låter tre lag om fyra spelare tävla om en punkt på arenan. Kaos är att förvänta sig.

Läs mer här.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.