Ett Switch för alla Super Smash-fans

Är du en av dom som fortfarande är lite ledsen över att Waluigi inte kommer vara med i nästa Smash? Då kanske denna snygga maskin kan hjälpa dig att läka såren.
En ny limiterad utgåva av Nintendo Switch för alla Smash-fans!

Det finns snygga utgåvor, och sen finns det riktigt snygga utgåvor. Detta utannonserade paketet av Nintendo Switch är definitivt något som är riktigt snyggt.

Vad du får

Paketet innehåller inte bara en specialdesignad dockningsstation, utan dessutom tillhörande kontroller med matchande design. Väljer du att köpa denna så kommer en kod för det fullständiga spelet också finnas med. Paketet släpps den 16:e November (i våran region), dock kan inte koden aktiveras innan den 7:e December då Nintendo Switch Super Smash Bros. Ultimate släpps.

Så länge lagret räcker så kommer även GameCube-adaptern med tillhörande kontroller finnas att köpa.

 

Känner du att Nintendo kan förlåtas för Waluigi i och med detta paket? Berätta vad du tycker i kommentarerna nedan.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.