Ett vackert spel behöver vacker musik – Blue Moon tolkad av Ayaka

Stämningsfull och laddad med känslor. Är valet av sång talande för en romans mellan Alphen och Shionne? Tales of Arise släpps 10 september till Playstation 4, 5, Xbox One och Seies X/S samt till PC.
"Blue Moon" skriven 1934 av Richard Rodgers och Lorenz Hart, tolkad och framförd av Ayaka.

Det är inte ovanligt att releaser av japanska rollspel inleds med svängiga poplåtar eller röjig rock. Att en till synes episk berättelse som Tales of Arise tycks innehålla skulle få en romantisk tryckare till sångtrailer förvånade mig positivt. Sången ”Blue Moon”, skriven av Richard Rodgers och Lorenz Hart 1934, är vid det här laget ganska söndernött. Men japanska artisten Ayaka får den att kännas både ny och laddad. I samspel med väl valda ögonblick ur Tales of Arise blir den storslagen!

Är det en tårar jag ser i Shionnes ögon?

Tales of Arise släpps den 10 september till Playstation 4 och 5, Xbox One och Series X/S, samt till PC.

Dessvärre är framförandet av Ayaka Iida inte spelets öppningslåt, detta står Kankaku Piero för med låten ”Hibana”. Detta rockband har tidigare gjort låtar för Black Clover.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.