Lär er slåss i Expeditions: Viking med en video från Logic Artists

Logic Artists, utvecklarna av Expeditions: Viking har gett oss en liten smygtitt på det kommande strategispelet. Som titeln antyder tar du rollen som en Viking och måste få din by att växa sig starkare och tryggare, trots konflikterna som råder mellan de olika klanerna.

I deras video får vi ta del av stridssystemet och hur spelet ser ut. Jonas Wæver, creative director i det danska utvecklingsteamet, visar oss över 70(!) olika förmågor som kommer vara tillgängliga när spelet släpps den 27:e April.

“I Expeditions: Viking har vi skapat ett klassfritt RPG där vi ville att spelare skulle kunna experimentera och prova på olika kombinationer av vapen och förmågor. I denna video visar vi hur spelare kan kombinera sina förmågor med sina vapen, för att bli så effektiva som möjligt.”

Expeditions: Viking är den andliga uppföljaren till Logic Artists debuttitel till PC – Expeditions: Conquistador. I Expeditions: Viking får du ta rollen som en thegn i en Norsk by. Planera dina handlingar, uppgraderingar och förmågor för att på bästa sätt hantera de grannbyar som smider planer att störta dig. Korsa havet  för att utforska kungariken på de Brittiska öarna där riikedom och makt väntar. Starta raider där du plundrar kloster och byar, eller skapa farleder för din handel och politiska kontakter. Denna andra installation av Expeditions-serien tar er till en tidig ålder i vikingarnas tid. Det är upp till dig att karva in ditt namn i historien. Handelsman eller tyrann? Det är upp till dig.

Expeditions: Viking släppt till PC den 27:e April och kommer finnas tillgängligt på Steam, GOG, GamersGate och Greenman Gaming, samt som fysisk kopia i butiker.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.