Få en glimt av exotiska vapen i Witch Queen

Milda makaroner! Vilka galna exotiska vapen! En korrumperande SMG? En glav som skjuter bubblor? Ett granatgevär som skjuter LARVER? Välkommen till Witch Queen.
Överge RNGesus, bli din egen gud.

Under veckan har en Google Ad visat en dåligt komprimerad, kortare version av denna smaskiga trailer. I den får vi en liten glimt av exotiska vapen att se fram emot i Witch Queen. Bland annat vad som ser ut som en railgun (bunden till season passet), en grenade launcher som skjuter explosiva Hive-larver (oklart om det är Hive-bäbisar eller Worm God-larver), och en submachinegun som sprider korruption likt magikernas Necrotic grips. Utöver det ser vi lite snabbt hur varje klass exotiska glav beter sig. Titanens gör bubblor, locken är självklart en healing turret och Hunterns kan skjuta en våg av elektrisk ström längst marken – inte helt olikt en wave frame grenade launcher.

Medan de exotiska glaverna blir spännande ur buildcrafting-synvinkel, är granatkastaren som slungar larver bara galen. De exotiska rustningarna verkar intressanta, och medan Titanens och Warlockens har tydliga funktioner som knyter an till olika builds, är det största frågetecknet Hunterns. Exakt hur mycket damage reflekterar staven? Kommer den vara användbar i end game?

Du kan läsa mer om Destiny 2: The Witch Queen på dess officiella hemsida.

Höjdpunkten i The Witch Queen, det som alla undrar, är gällande weapon crafting. Dessvärre visar trailern inte mer än det vi redan antar. Denna trailer banar troligtvis väg för torsdagens TWAB som jag misstänker kommer handla om weapon crafting. Enligt trailern verkar det som att vi kommer syssla med crafting på Mars, vilket är intressant med tanke på att Pyramiderna trollat bort Mars. Som det ser ut kommer vi välja egenskaper från en pool av funktioner när vi skapar våra hemmagjorda vapen. Men detaljerna är i dagsläget oklara. Det är också oklart hur crafting kommer påverka eller väva in i den vanliga looten.

Destiny 2: The Witch Queen släpps den 22 februari till spelets samtliga plattformar. Om du vill veta varför vi tror det kommer vara den bästa expansionen hittills kan läsa våra argument här. Annars rekommenderar vi dig att hålla utkik på Bungies hemsida torsdag kväll när nästa blogginlägg blir postad, samt att svänga förbi oss för eventuella analyser och recensioner.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.