Följ

Fallout 4: Automatron ute idag!

Första tillägget till Fallout 4, Automatron, släpptes idag och finns för nedladdning till Xbox One, PlayStation 4 och PC för ca 100kr.

I Automatron har den mystiska mekanikern släppt lös en hord av onda robotar som härjar fritt i Commonwealth. En av dem är den lömske Robobrain. Jaga dem, förstör dem och plundra dem på byggdelar. Med dessa kan du bygga och modifiera dina egna robotkompisar. Välj från hundratals av mods; kroppsdelar, rustning, förmågor och vapen. Du kan även välja färgteman och ändra deras röster.

Automatron är det första tillägget till Fallout 4. I April släpps det mer som ger dig möjligheter att justera dina settlements med en workshop. I Maj kommer det mer expanderande innehåll som låter dig utforska Far Harbor. Det kommer vara den största landmassa Bethesda Game Studios någonsin har släppt till ett spel, efter officiell release.

Detta är bara början, då det kommer dyka upp fler tillägg under 2016. Vi kommer hålla oss uppdaterade på fler gratis uppdateringar som Survival Mode och Creation Kit, vilket kommer låta dig skapa mods på PC och sedan dela och spela dem över alla plattformer.
Yep, konsoler också.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.