Fallout 76 BETA får ett startdatum och intro-trailer

Fallout 76 BETA, även känd som Ta Sönder Det Tidigt, börjar om drygt en månad.
Fallout 76 BETA kommer först till Xbox One den 23 oktober.

I dag avslöjade Bethesda att spelare kan hoppa in i Fallout 76 den 23 oktober för att betatesta spelet. Betan blir tillgänglig först på Xbox One, följt av både Playstation 4 och PC veckan därefter den 30 oktober. Några exakta klockslag för när testperioden är öppen finns inte i dagsläget, men räkna med en uppdatering när det närmar sig.

Förhandsköp av Fallout 76 är det enda sättet att få tillgång till betan.

Halvt skämtsamt kallar Bethesda BETA:n för Break it Early Test Application och sanningen är inte långt därifrån. Det många spelare glömt bort är att betaperioder är till för att testa mjukvaran och samla data för att kunna släppa en fungerande färdig produkt.

För mer information, se Fallout 76:s officiella hemsida.

Under betaperioden kommer Bethesda genomföra regelbundna statusuppdateringar på @Fallout på TwitterBethesda.net forum och vår Bethesda.net statussida. Servrarna är inte online dygnet runt då deras arbetslag kommer behöva felsöka och optimera servrarna.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.