Fallout 76 lanserar premiummedlemskap Fallout 1st för 1229kr per år

Utannonseringen kommer efter att Bethesda fördröjer uppdateringen med NPC:s och ska enligt dem tilltala fans.

När jag läste att Fallout 76 får en premiummedlemskap vid namn Fallout 1st (arrogant nog) blev jag kallsvettig. Efter att den initiala chocken lagt sig var jag bara förbannad. Här kommer ett svindyrt premiummedlemskap bestående av trams som borde finnas i spelet från början – utan extra kostnad!

Ett av tjänsterna i Fallout 1st är privata servrar, det vill säga att du kan spela i en värld utan andra. Detta är en tjänst som jag förstår kostar pengar men Bethesda kunde ha gjort ett bättre jobb med att förmedla omständigheterna kring kostnaderna. Dessutom inkluderar Fallout 1st förmåner i medlemskapet som alla spelare (som dessutom redan betalat för Fallout 76) borde få tillgång till. Till exempel möjligheten att förvara oändligt med skrot – det är trots allt ett spel som kretsar kring skrotsamlande!

En summa atomer (spelets premiumvaluta) är en självklarhet i varje spel med premiummedlemskap. Däremot kan de kosmetiska föremålen egentligen strykas från medlemsförmånerna, då de är en engångsföreteelse och inte något du får nytt av varje månad. Scrapboxen som låter medlemmar förvara oändligt med skrot och tältet som tillåter ett sekundär, mobil bas är förmåner som tangerar gråzonen på vad som är pay-to-win.

Bethesda säger att Fallout 1st innehåller något för alla. Nej, det gör det inte.

Förmånerna med Fallout 1st.
Upp till åtta vänner kan spela på en privat server.

Läs mer om Fallout 1st och vad du får för pengarna på Bethesdas officiella hemsida.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.