Färga kläderna och ta dig an nya utmaningar i ESO update 11

Igår körde Zenimax Online ut den senaste uppdateringen till The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited och med den kom en hel del nytt innehåll att sänka tänderna i.

Huvuddelen i uppdatering elva är de två dungeons som ska fördjupa berättelserna bland ödlefolket. Lootmässigt har de tre set utrustning vardera samt en ny samling monstermasker att samla. I Cradle of Shadows hjälper spelare the Dark Brotherhood att stoppa en grupp lönnmördare från att sprida kaos i Black Marsh. Mazzatun som syns i trailern, utmanar istället spelare med att bryta sig in i en fästning tillhörande Xit-Xathstammen, där en galen tree minder förslavar andra argonians för onda syften.

Den största nyheten för mig personligen är däremot möjligheten att färga costumes. Funktionen är fri för alla som prenumererar på Elder Scrolls Online, icke prenumeranter får köpa färgkuponger med särskilt utvalda färgscheman för engångsbruk. Under mina äventyr i Tamriel har jag uttryckt mig själv genom mina karaktärer med just dessa förklädnader. Men jag har alltid irriterat mig på att de är i förutbestämda färger. Nu kan jag äntligen klä mina karaktärer i de färger som passar dem. Tack Zenimax!

Förutom grottorna och färgningen har flera justeringar och förbättringar tillkommit som ska förbättra kvaliteten i spelet. Mer information finns på spelets officiella hemsida.

Uppdatering elva kommer till Playstation 4 och Xbox One den 16 augusti.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.