Final Fantasy XIV: Endwalker får släppdatum, trailer och mängder nyheter!

Mitt i den mörkaste natten mellan fredag och lördag sparkade Final Fantasy XIV Fan Festival 2021 igång. Det började med dunder och brak med en extra lång trailer för den kommande expansionen Endwalker. I trailern får vi återse kära vänner, skrämmande fiender och ett och annat nytt ansikte. Vi får även se några av de nya platserna vi kommer kunna besöka i Endwalker. Det ser onekligen ut att bli en episk saga!

Under festivalens öppningscermoni kom Final Fantasy XIV:s producent och regissör Naoki Yoshida in i full cosplay och introducerade ett av de nya jobben som vi kommer att kunna spela i Endwalker. Det nya jobbet är Reaper, en meleeklass som slåss med hjälp av en lie och en spökkompis. Vi fick även en liten gameplaytrailer som visar oss lite mer av detta dödliga yrke. Är det bara jag som får Bloodborne-vibbar?

Final Fantasy XIV goes Bloodborne?

Något annat som avslöjades var en ny spelbar ras! Tidigare har det sagts att ingen ny ras kommer att läggas till i spelet, men tack vare fansens vädjan och hårt arbete kommer det gå att spela som manliga Vieras i Endwalker! Viera är en människoliknande ras med kaninöron och vassa klor och tidigare har det bara gått att spela som en kvinnlig Viera. Yoshida berättade också att de kommer att släppa en kvinnlig spelbar version av kattrasen Hrothgar någon gång i framtiden också!

Bunny boys unite!

Avslutningsvis fick vi även ett släppdatum på expansionen. Den 23:e November släpps Final Fantasy XIV: Endwalker till PC, Mac, PS4 och PS5. Spelet kommer att ha en early access från den 19:e November för de som förhandsbokar spelet. De som förhandsbokar spelet kommer också kunna få bonusar i form av ett exp-boostande örhänge och en unik minion. Nu gör vi oss redo för slutet och en ny början!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.