Följ med under skapandeprocessen av Diablo IV

Diablo IV är inne i sitt andra kvartal av utvecklingen och vi har lite godis att dela med oss av. Blizzard håller spelare uppdaterade varje kvartal och i deras senaste blogginlägg fokuserar de på karaktärer och monster. Du kan ta en titt på deras blogginlägg här för en mer ingående bild av vad vi har att vänta oss.

Game Director Luis Barriga, Art Director John Mueller, Associate Art Director (för karaktärer) Nick Chilano och Lead Character Artist Arnaud Kotelnikoff tar med oss på en liten rundvisning i hur de bemöter de visuella elementen av de olika karaktärsklasserna och de monster som strövar runt Sanctuary. Diablo IV kommer låta spelare skräddarsy sina karaktärer på en nivå som överskrider tidigare spel. Spelare kommer kunna skapa en helt unik karaktär, men fortfarande vara trogna spelets mörka fantasy.

Teamet har även dykt in i modern teknologi, som t.ex. PBR (physically based rendering) och användandet av filmsekvenser som använder in-game-motorn. Detta kommer ge berättandet en ny dimension, enligt utvecklarna. I blogginlägget kan ni hitta ett gäng olika stillbilder och animerade sekvenser som visar upp några av de nya fienderna som spelare kommer möta. Däribland Blood Bishop, Skeleton Lord, Succubus och andra horribla varelser.

I Diablo IV kommer du spela som mer än bara en avatar för den klass du valt – du kommer kunna skapa din helt egna, unika karaktär.
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.