Förändringar i Hearthstone kommer i mars månad!

Det har precis släppts lite nyheter om förändringar för er som spelar Hearthstone. I mars börjar den nya säsongen och med detta sker några små justeringar.

Alla kommer med start i mars att åka bakåt fyra ranker, detta för att testa hur det är att inte åka bak allt för långt för spelare som investerar mycket tid i spelet. Alla ranker kommer nu också innehålla fem stjärnor, för att det inte ska vara så stor skillnad mellan rankerna.

Med start i mars så ändras också sättet du får tillbaka ditt månatliga kort. Det kommer att ske vid rank 25, istället för rank 20 som det har varit tidigare. Kistorna med belöningar kommer fortfarande att öka i värde med varje rank, precis som vanligt.
Under februari kommer det inte märkas av så många skillnader förutom just att du hoppar bak fyra ranker istället för hur det var förut. I mars kommer alla små juseringar att äga rum och teamet hoppas att detta kommer motverka den ”grind”-känsla som funnits i spelet ett tag. De vill helt enkelt att Hearthstone ska bli så kul att spela som möjligt!

För mer info så ta en titt på den nya Developer Insight, som vi självfallet ger dig en möjlighet att titta på redan här på Varvat!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.