Förhandsboka Spider-Man 2 och få extra kläder

Nu är det inte så långt kvar innan den nya Spindelmannen-filmen kommer på bio och i sedvanlig ordning ackompanjeras det av ett spel med samma titel: The Amazing Spider-Man 2. Utan att hoppa till misstankar om spelet vidarebefordrar vi nu Gamestops förbokningserbjudande. Web Threads Suit Pack som DLC:n heter innehåller fyra dräkter för Spidey som alla har olika stridsegenskaper men vad det exakt betyder vet vi inte.

Observera att erbjudandet enbart gäller Playstation 3 och 4, Xbox 360 och One och PC. Alltså inte för Nintendo Wii U och 3DS. Observera även att det här erbjudandet gäller återförsäljaren Gamestop, som är ett amerikanskt företag. För närvarande kan vi inte bekräfta om erbjudandet gäller Gamestop i Sverige.

The Amazing Spider-Man 2, spelet alltså, släpps i vår. Exakt datum här i Sverige vet vi inte ännu, men räkna med att det är omkring den amerikanska releasen som är 29 april. Spelet kommer till Wii U, 3DS, Playstation 3 och 4, Xbox 360 och One och till PC.
Filmen har premiär 18 april.

AMS2 PreOrder Card_4.29.14

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.