Elder Scrolls Online försenas till konsol

Tråkiga nyheter för alla som sett fram emot releasen av The Elder Scrolls Online till PS4 och Xbox One. Problem med att integrera de tre olika plattformarnas nätverk har visat sig svårare att lösa än beräknat. Det planerade datumet i juni har flyttats och utvecklarna kommer åtminstone behöva ytterligare sex månader. Räkna alltså inte med ett släpp i år.

Som plåster på såren föreslås spelsugna konsolspelare att köpa PC/Mac versionen för att kunna börja spela redan nu och sedan få möjlighet att gratis överföra sina karaktärer till valfri konsol. Ett ganska bra erbjudande då man även får ett rabatterat pris på konsolversionen och 30 dagars extra speltid. 15€ kommer det kosta att köpa den digitala versionen vilket är aningen mer än en extra månads speltid.

Är du nyfiken på vad vår skribent Daniel tyckte om The Elder Scrolls Online ta en titt på hans recension här.

0 Delningar
Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.