Fossil Fighters Frontier till 3DS den 29 maj

Välkommen till en värld fylld av spännande fossiler och möjligheten att väcka uråldriga dinosaurier till liv igen! Den 29 maj släpps äventyret Fossil Fighters Frontier till Nintendo 3DS.

I Fossil Fighters Frontier spelar du en ung fossilväktare som måste skydda fossila fyndplatser världen över från den ondskefulle och makthungrige Dr. Baron von Blackraven, som har den galna planen att ta över världen med hjälp av kraften från Vivosaurier, som är synnerligen kraftfulla och färgstarka dinosaurier.

En stor 3D-värld väntar dig i detta spelet och du har en specialbil så du kan resa till alla avlägsna fyndplatser. Leta efter viktiga fossiler och gräv ut dem innan Dr. Baron von Blackraven får tag på dem. Hittar du Vivosaurier kan du använda dem i strider med fienden. Det finns fler än 80 olika Vivosaurier att hitta i spelet. Låter lite som Pokémon kanske?

Använd pekskärmen på din Nintendo 3DS för att gräva fram fossil av Vivosaurier. Putsa och rengör sen försiktigt fossilen, för ju bättre jobb du gör desto starkare blir Vivosaurien i striderna. I takt med att du kommer längre in in spelet kommer du få tag på bättre utrustning som gör ditt jobb lättare.

Fossil Fighters Frontier kan spelas ensam, men det finns också flerspelslägen. Du kan spela både lokalt med upp till tre vänner eller online i strider en mot en om du har tillgång till Internet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.