Följ

Fototävling i Assassin’s Creed Origins

Ubisoft gick idag ut med att det kommer att hållas en fototävling i Assassin’s Creed Orgins. Tävlingen kommer att pågå mellan den 7:e December fram tills den 10:e Januari. Varje vecka avslöjas ett nytt tema (Ni kan hitta veckans tema på Assassin’s Creeds officiella twitter eller hemsida).

Varje vecka väljs fem vinnare ut. Alla fem vinnare får ett Season pass till spelet, men en av dessa fem vinner något lite mer speciellt. Den som norpar första priset kommer att få sitt foto upphängt på väggen i Ubisoft Montreals studio och kommer dessutom att få en tryckt version av sitt foto från Cook & Becker.

Veckans tema är “Wild Life”, så bege er ut i Assassin’s Creeds mystiska och vackra värld och fotografera något som ni tror kan ta hem det stora priset!

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.