Från och med idag kan vi nordbor spela världsfenomenet Honor of Kings

Har du inte hört talas om Honor of Kings är det hög tid att lägga namnet på minnet nu. Det är nämligen inte vilket spel som helst, det är världens största MOBA för mobila enheter med över 100 miljoner aktiva användare världen över. Nu är det äntligen dags för oss i norden att få bekanta oss med Honor of Kings. Spelet är ett så kallat free-to-play och free-to-win där din skicklighet blir viktigare än tjockleken på din plånbok.

Vid lanseringen kommer alla 85 hjältar som redan är aktiva att bli tillgängliga. Dessutom kommer den nyaste hjälten, Sun Ce, att vara tillgängliga för gratis testning under den första månaden. Spelare kommer också att ha möjlighet att låsa upp upp till 28 av dessa hjältar och 21 skinn gratis genom att utföra vissa aktiviteter i spelet. Under en månad från idag kommer Honor of Kings också att innehålla flera samarbeten med andra brands, så som SNK, Saint Seiya, Hello Kitty och Bruce Lee.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.