*Fredagstips* Temple Run: Brave gratis till iOS idag!

Idag är Temple Run: Brave, Imangi Games senaste spel i samband med Walt Disney Pixar och deras film Brave, gratis på App Store! Föregångaren som enbart heter Temple Run har vunnit spelares hjärtan världen över och denna nya installation av springande i trånga gångar, över stup och under trädgrenar, har blivit nästan lika populärt bland tidigare fans. Det verkar inte som att samma app är gratis på Android vilket gör det här till en iOS-exklusiv kampanj, så för alla iPhone- och iPad-ägare där ute så är det bara att passa på medan erbjudandet ännu varar!

Enligt beskrivningen så är appen bara gratis under en begränsad tid.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.