Frozen-trailer för Kingdom Hearts 3

I sann Disneyanda får vi en trallig trailer på den kommande delen i Kingdom Hearts-serien. Vi får träffa Elsa från Frozen, Wreck-It Ralph och Rapunsel. Vi får även träffa gamla bekanta som t.ex. Hercules, Trailern blir extremt genant i andra halvan då det är något fel med ljudet. Detta resulterar i att en massa ljudeffekter försvinner, vilket gör att mediokert röstskådespel med extremt sinnesslöa repliker, framförda med dålig läppsynk får det att kännas billigt och slött. Och vi vill inte att en så efterlängtad titel som Kingdom Hearts 3 ska vara billigt och slött.

Trailerrecension åsido – videon ger oss mest några nya ansikten, men ingenting som berättar en historia och ger oss en inblick i vad vi kan vänta oss. Vi får se lite gameplay som självklart är anpassat till de nya världar som nya filmer medför, men är det samma visa som tidigare spel? Eller håller de tillbaka på vad som kommer bli nytt? Tiden får utvisa det.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.