Game Freak överraskar med nytt RPG

Många trodde vi säkert att Game Freak har haft händerna fulla med Pokemon och dess premiär på en hemkonsol. Men det verkar som dom haft tid över, då det inatt visades upp ett helt nytt RPG.
Ett helt nytt RPG från storstudion Game Freak utannonserat.

Med lanseringen av Pokemon: Let’s Go Pikachu! och Pokemon: Let’s Go Eevee! alldeles runt hörnet, hade nog ingen väntat sig att Game Freak hade så mycket nytt att visa just nu. Under nattens Nintendo Direct fick vi trots detta se ett helt nytt RPG som går under arbetsnamnet Town.

En bild säger mer än tusen ord

Vi fick inte så mycket mer information än att spelet kommer kretsa kring en och samma stad. I denna stad kommer det finnas en hel del hemligheter och fantastiska karaktärer. Ditt äventyr kommer gå ut på att försvara staden mot invaderande monster.

Town kommer finnas tillgängligt under 2019.

 

Är detta något som du tycker ser lockande ut? Lämna en kommentar här nedanför.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.