Gameplay från The Division 2 i ny trailer

Med samma estetik som vi sett i alla konspirations/militär/spionfilmer får vi en stilren presentation av The Division 2, där vi får berättat hur allt gått snett. USA har korrumperats och står på randen till ett nytt inbördeskrig, där dess främsta fiende kommer från landet som måste räddas.

Vi får se gameplay från spelet och som vanligt är ironin där och påminner oss om att den chat som ska låta naturlig (ni vet, som spelare låter) är avsevärt bättre än själva röstskådespelet i själva spelet. Det är svårt att inte ta sig för pannan när en hör hur extremt tillgjort det är, men det är svårt att inte drömma sig bort till en värld där det här faktiskt vore in game-röster. Det hade varit fenomenalt!

Vi får se spelarna starta i en långt mycket rikligare växtlighet än vad första spelet erbjöd, men tar oss strax till resterna av den civilisation vi känner till. Vi får mycket gameplay, med känsla för menyer och strider, allt i ett kooperativt läge, där flera spelare samarbetar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.