Gameplay med Sombra och hennes färdigheter

Vi drog några spekulationer då vi hörde om henne under helgens bravader, men då vi själva hade fullt upp på ComiCon hann vi inte snappa upp all information som BlizzCon hade att delge oss.
Vad vi vet är att hon är en Attack-karaktär. Hon spelar alltså i DPS-ligan tillsammans med Genji, McCree, Soldier 76, Tracer, Pharah och hennes gamla kompanjon Reaper. Precis som Tracer, Genji och Pharah känns Sombra som en bra flankare. Med sina tre stjärnor är hon dock inte en lättspelad karaktär.
Här får ni listan på hennes färdigheter:

Machine Pistol (primary fire)
Automatiskt kortdistansvapen. Har jämförts med Soldier 76, men det återstår att se.

EMP (Ultimate)
Hackar motståndare och förstör motståndarnas sköldar och barriärer runtomkring dig. Har tydligen samma funktion som hennes hackförmåga, men fungerar ögonblickligen med AoE.

Translocator (E)
Kastar iväg en en signalkälla, dit en kan teleportera sig genom att trycka på E igen. Detta ger Sombra riktigt bra mobilitet och kan genom det flanka och infiltrera/disrupta väldigt effektivt-

Thermoptic Camo (Shift)
Blir osynlig och rör sig snabbare.  Perfect när en vill flanka motståndarna och göra snabba reträtter. Hon kan dock fortfarande ta skada som osynlig. Reaper förvandlas till en ond dimma, men Sombra använder inga sådana kvantmekaniska finesser. Däremot är hon verkligen helt osynlig. Inga små effekter för att antyda vart hon är.

Hack (alternative fire)
När du håller nere den högra musknappen börjar du hacka fiender, vilket gör att de inte kan använda sina färdigheter. Du kan även hacka health packs på banorna, vilket gör att de respawnar snabbare och inte kan användas av motståndarna. Tar du skada under hackningen avbryts försöket. Av videon att döma tar det inte lång tid alls att hacka saker, men du är väldigt sårbar när du väl gör det.

Opportunist (passiv förmåga)
Jag spekulerade i den här färdigheten tidigare, men det är nu bekräftat att det är en passiv förmåga som låter dig se motståndare med kritiskt låg hälsa genom väggar. Tänk Widows Infra-Sight eller Hanzos Sonic Arrow, fast väldigt selektivt och bara för Sombra.

I hennes kortfilm ”Infiltration” fick vi se henne klättra på en vägg som hastigast, men det betydde inget. Som det verkar kommer hon inte kunna väggklättra som de japanska bröderna.
Om ca en vecka kommer vi få chansen att testa henne i en PTR, så vi får snällt vänta till dess innan vi kan börja leka med henne. När hon gör officiell debut i hjältelistan återstår att se.

0 Delningar
Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

1 Kommentar

  1. Wow. jag tror jag har en ny favorit…

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.