Gamescom blir helt digital i år

Världens största spelmässa tar ny form i coronapandemins spår.

Inget är sig likt i världen just nu. Sedan tidigare står det klart att spelmässan E3 ställs in helt och hållet 2020. Nu meddelar även världens största spelmässa Gamescom att mässan inte blir av som planerat. I och med Tysklands förbud mot större sammankomster till och med den 30 augusti tvingas Gamescom helt enkelt att ställa in jättemässan i Köln. Den kommer istället att äga rum digitalt. Event som Opening Night Live och gamescom now har redan en tradition att sända live över nätet. I år siktar arrangörerna på att också livestreama utvecklarkonferensen devcom.

Exakt vilket format Gamescom tar i pandemins spår är inte helt spikat ännu, men klart är att ännu fler spelentusiaster kommer att få möjlighet att ta del av jättemässan detta otroligt spännande spelår.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.