Cybernetisk ninja anländer till Heroes of the Storm

En ny hjälte äntrar det taktiska och strategiska Heroes of the Storm. Nästa karaktär slår följe med Tracer, Lucio och Zarya från Overwatch. Säg hej spelets nya assassin Genji.

Som ni ser på bilden här ovan har Genji, precis som alla andra hjältar, tre startskins. Hans klassiska utseende finns i Cybernetic Ninja, men du kommer även kunna låsa upp skinnet Oni Genji. Det har tidigare setts i Overwatch, som ett alternativt skin till Genji, förutsatt att du spelar ett visst antal matcher i Heroes of the Storm. Hans tredje skin är exklusivt för Heroes of the Storm och ger oss Steel Dragon Genji. Till skillnad från Cybernetic Ninja och Oni genji är detta skin lite bulkigare och ger Genji ett ”köttigare” utseende. Men nu är ni väl lite intresserade av vad vår Shimadabroder kan hitta på i stridens hetta, eller hur?

Shuriken (Q)
Kasta tre shurikens i en spridd formation. Om ni är vana med Overwatch, tänk Genjis sekundära attack på höger musknapp. Varje kaststjärna gör 65 i skada till den första fienden den träffar. Kan spara upp till tre attacker. Shuriken laddar upp alla tre attacker samtidigt.

Deflect (W)
Skydda dig själv i 1.25 sekunder. All skada som blockades under denna period får Genji att kasta tillbaka en kunai (kastkniv) mot närmaste fiende. Prion ligger på hjältar och ger 55 i skada. Deflect suger upp all skada.

Swift Strike (E)
Störta framåt och gör 215 i skada till alla fiender på en linje. Motståndarhjältar som dör inom två sekunder efter att ha träffats av Swift Strike för dess cooldown och manakostnad att komma tillbaka, mycket i stil med hur attacken fungerar i Overwatch.

Dragonblade (R)
Släpp lös Dragonblade i 8 sekunder. Medan den är aktiv kan den återaktiveras för att hoppa framåt och hugga i en bred båge, vilket gör 240 i skada. Om fiender är dödade inom två sekunder återställs cooldown för Swift Strike.

X-Strike (R)
Itför två hugg som gör 135 i skada. Huggen detonerar efter 1.25, vilket ger ytterligare 270 i skada till fiender som är inom området.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.