God Eater 2 Rage burst är nu här och inkluderar även God Eater Ressurection

Tre år efter den första attacken i God Eater Ressurection drabbas nu mänskligheten av en ny katastrof. En dödlig pandemi kallad the Black Plague. Som medlem i specialenheten Blood underställd Fenrir-organisationen sänds spelaren ut för att undersöka och hitta ett botemedel.

Upp till fyra spelare kan samarbeta i co-op i nya God Eater 2 Rage Burst i jakten på Aragami-monster och använda sig av sina God Arcs-vapen speciellt anpassade för att förstärka spelarens närstridsvapen. Tillagt är även över 400 nya Blood Arts, förbättringar till spelarnas God Arcs.
Inkluderat i alla köp av God Eater 2 Rage Burst är antingen koder till God Eater Ressurection eller så får man det spelet med vid nedladdningen. Två spel i ett helt enkelt. Blir du nyfiken av release trailern ovan finns all lore om God Eater världen att läsa och upptäcka i utvecklardagböckerna här.

God Eater 2 Rage Burst släpptes till Playstation 4, PS Vita och PS den 30 augusti.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.