Gör er beredda på den öppna betan för Doom

Mellan den 15:e och 17:e April kommer en öppen beta för Doom finnas tillgänglig på alla plattformar.
Den kräver ingen kod och spelare kommer lätt och ledigt kunna logga in på sin respektive plattform, ladda ned betan och börja skjuta ihjäl varandra. Det som ingår i betan är spellägena Team Deathmatch och Warpath, på kartorna Heatwave och Infernal.

Det är bara en bråkdel av vad som kommer när Doom släpps den 13:e Maj till Xbox One, Playstation 4 och PC. Under resten av året kommer spelare även få ta del av en del gratis innehåll för SnapMap och multiplayer. Vad detta innehåll blir återstår att se.

Utöver detta kommer ID även släppa tre premiumpaket för multiplayer efter släpp, där det kommer finnas ett gäng nya kartor, spelbara demoner, vapen och mycket mer. Den första DLC:n släpps i sommar och kommer ge tillgång till nya kartor, ett nytt vapen, en spelbar demon, ett nytt armorset, ny utrustning, nya hackingmoduler och gester, samt nya alternativ för att skräddarsy din karaktär.

Varje DLC kommer ligga på runt 100-150 kr, men med ett säsongspass kan du få allihopa för strax under 400 kr.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.