Gör er redo för Streets of Rage 4!

Streets of Rage blev en riktig dunderhit när spelet släpptes till dåvarande Mega Drive 1991. Den ursprungliga idén att konkurrera med Final Fight till SNES utvecklades till en egen serie av allt vad gatuslagsmål innebar. 1994 kom den tredje delen och sedan dess har Streets of Rage legat i lä.

Fram tills nu.

Nyligen släppte Sega bomben att Streets of Rage 4 är under utveckling. Totalt är tre studios involverade i arbetet att få fram den fjärde installation. Med andra ord: det är dags att åter knyta bekantskap med Axel och Blaze i kampen mot gatugängen i stadsdjungeln. Dock är utvecklarna tysta med releasedatum och plattform.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.