Gratishelg för World of Tanks

Är du nyfiken på stridsvagnsliret World of Tanks till Xbox 360? Se till att inte missa helgens erbjudande. Från och med den 28 mars (idag) till och med söndag krävs det inget guldmedlemskap för att spela via Xbox Live. Tidigare har spelarna varit begränsade till en sjudagars demoversion men nu får du alltså tillfälle att återigen köra Tiger-tank.

Vill du veta vad Jonas på Varvat.se tyckte om World of Tanks: Xbox 360 Edition, läs hans recension här.

WoT_Gold_Weekend_Image_05

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.