Guardian Games är tillbaka i Destiny 2

Vi närmar oss maj och med det kommer Guardian Games tillbaka. Efter att Zavala har lyckats säkra en vapenvila med Caiatl passar tornet och dess invånare på att släppa loss med lite sportiga, mer avslappnade event.

Hunters, Warlocks och Titaner kommer mötas i utmaningar som testar deras mod, färdighet och beslutsamhet. Dessa utmaningar delas som vanligt ut av snusktanten Eva Levante. Till skillnad från tidigare evenemang tävlar de tre klasserna om medaljer varje vecka, som sedan påverkar nästa veckas tävling. Vem kommer stå var på prispallen i slutet?

Under Guardians Games kan spelare få särskilda belöningar, bl.a. en katalyst till förra årets exotiska Heir Apparent. Det finns även en exotisk sparrow, legendariska class items, två emblem och två shaders att få. Eververse kommer ha nya ornament med tema för Guardian Games. Vi får även se ett ornament till Heir Apparent, samt exotiska emotes som går i evenemangets tema, m.m.

Bungie rewards kommer också vara tillgängliga för de guardians som klarar av öppningsuppdraget, vilket ger dem Guardian Games track jacket. Spelare som deltar i avslutningsceremonin kommer kunna köpa en guldpin att hedra den vinnande klassen med.

I slutet av varje vecka kommer det bli podiumceremonier som ger guld, silver och brons auras till de olika klasserna. Dessa auror varar resten av veckan, till nästa ceremoni tar vid. Avslutningsceremonin äger rum mellan 7-9 maj, tillsammans med en trofé som får stå som skrytobjekt i tornet under det kommande året.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.