Här är allt du behöver veta om Hitman 2

Releasen av Hitman 2 är bara några dagar bort och nu släpper IO Interactive en kort, men fullmatad trailer med allt du behöver veta om funktionerna i spelet. I filmen får vi en glimt av spelets sex helt nya kartor. Dessa är Hawke’s Bay (Nya Zealand), Miami (USA), Santa Fortuna (Colombia), Mumbai (Indien), Whittleton Creek (USA) och den mystiska ön Isle of Sgàil (Nordatlanten). Varje uppdrag bjuder in till kreativitet och det finns en mängd vägar fram mot ditt mål. Dara fantasin sätter gränser som man brukar säga.

För första gången i ett Hitman-spel introduceras multiplayer-läget Ghost Mode som bjuder in till utmaningar en mot en. Hitman 2 har dessutom begåvats med smartare AI hos fienden, en ny mini-map, bild-i-bild-repriser, strategisk användning av speglar samt en hel del nya föremål som kan användas som vapen. Varför inte piska på motståndaren med en fisk?! Dessutom är portföljen tillbaks. Äntligen!

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.