Här är hela det första Night City Wire – och braindance gameplay

Se en ny trailer, hör utvecklarna prata och se ingående gameplay på braindance, en ny funktion i Cyberpunk 2077.
25 minuter Cyberpunknyheter.

Vi har fått vänta länge. Men nu har vi äntligen sett det första Night City Wire och vad Cyberpunk 2077 kommer att erbjuda när det släpps 19 november. Bland annat får vi se braindance gameplay (en tidigare okänd funktion i Cyberpunk 2077) samt en ny frän trailer för spelet. Dessutom utannonserar CD Projekt Red samarbetet med Studio Trigger för en Netflix-exklusiv anime till 2022 vid namn Cyberpunk: Edgerunners.

På bara 25 minuter är denna nyhetspresentation aningen tunn, men CD Projekt Red säger att nästa Night City Wire kommer om bara några veckor. Ska vi slå vad om att det blir försenat?

Braindance gameplay

Från 11:09 ser du avsnittet där CD Projekt Red visar upp braindance gameplay och vad vi kommer kunna göra med funktionen. CD Projekt Red säger att vi kommer kunna använda braindance som ett verktyg för att upptäcka ledtrådar i utredningar, men även som ett nyckelhål in i andra personers liv för att utforska ämnen som barndomstrauma, religion och filosofiska frågor. Braindance är enligt dem ett verktyg för berättande – inte en metod att samla och bocka av upptäckter.

I Cyberpunk 2077 är braindance, i folkmun BD, en mediebransch i vilket inspelade minnen blivit en vara. Ursprungligen var det en metod för att spela in minnen och dela dem och har förekommit i terapi och behandling av kriminella. De BD vi främst kommer ha kontakt med i Cyberpunk 2077 är XBD, olagliga BD:s med känsligt innehåll.

Braindance gameplay från Night City Wire-sändningen.
Analysera detaljer i braindance för att hitta ledtrådar.

I det braindance gameplay vi ser från sändningen är V hos en BD-specialist vid namn Judy. Det vi ser är troligtvis ett tutorial från Cyberpunk 2077. I BD:s kommer vi nyttja ett redigeringsverktyg för att analysera minnen. Vi kommer kunna spola fram och backa tillbaka minnen, samt filtrera olika sinnen för att hitta ledtrådar att analysera. För ett rollspel med tungt fokus på action och dialoger är det otroligt spännande att braindance är mer fokuserat på problemlösning.

Du kan läsa mer om Cyberpunk 2077 här på Varvat eller på spelets officiella hemsida. Cyberpunk 2077 släpps den 19 november till Playstation 4, Xbox One och PC. Spelet är även framåtkompatibelt med Playstation 5 och Xbox Series X, så länge produktköpet sker inom samma plattformsmärke.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.