Här är innehållet i Mafia III Season Pass

Flera tillägg blir gratis

Föga överraskande så kommer Mafia III att få en mängd olika tillägg som blir tillgängliga efter releasen den 7 oktober. En del av dem kommer att vara gratis, medan andra går att köpa separat, eller som en del av spelets Season Pass. Föst ut kommer att vara ett tillägg som ger karaktärerna i spelet fler kläder att välja bland. Den nya garderoben blir gratis att ladda ner.

Här listar vi de tillägg som är kända idag.

JJE111

Gratis vapen

30 dagar efter release får alla spelare tillgång till vapenpaketet Judge, Jury and Executioner helt gratis.

CarCustomization

Mer bilskruvande

För alla som har bensin i blodet så kommer det efter hand att gå att skruva på fler bilar efter hand i Mafia III. Bland alternativen finns fälgar, lackjobb och personliga nummerplåtar.

race

Gratis race

När du skruvat färdigt på din bil så kan du ställa upp i något av de många racen i spelet. Exakt hur de kommer att se ut får vi veta mer om i framtiden.

DLC01

“Faster, Baby!”

I den första expansionen till spelet slår sig huvudpersonen Lincoln ihop med sin ex-flamma Roxy Laveau för att sätta stopp för en korrupt sheriff. Räkna med många oförglömliga biljakter.

DLC03

“Sign of the Times”

Lincoln ger sig in på outforskad mark när han lovar att spåra upp en sekt som utför ritualmord i New Bordeaux

DLC02

”Stones Unturned”

När en gammal rival dyker upp i New Bordeaux tvingas Lincoln att slå sig samman med CIA för att lösa en konflikt som blossade upp i krigets Vietnam.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.