Här är senaste trailern för Dragon Ball FighterZ

Dragon Ball FighterZ är bara några dagar bort och vi väntar alla med stor spänning på detta. Bandai Namco tyckte detta inte var nog så det bestämde sig för att hälla lite extra bensin på elden med releasetrailern för spelet.

I denna ser vi samtliga karaktärer, inklusive den just utannonserade Android 21. Denna damen verkar inte vara nöjd med att ha obegränsat med energi som android, utan har även en Battle-form där hon snattar krafterna från Majin-demonerna. Detta är ett genomgående tema i hennes moveset då hon kan sno attacker från motståndarna genom sina egna manövrar. Android 21 har alltså en ny potentiell arsenal varje gång hon möter en ny karaktär. Hon har såklart även Buu’s signaturkraft att förvandla sina fiender till godis – i hennes fall olika bakverk.

Om du bokstavligt talat vill äta upp dina motståndare så är detta absolut en kvinna i din smak. Med Android 21 kan man alltså både köra ett helt lag med Majins och ett helt lag med Androids. Alltid roligt att hålla sig till ett tema.

Dragon Ball FighterZ släpps den 26’e Januari till PC, Playstation 4 och Xbox One.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.