Här har ni schemat för E3 2018!

Det är inte långt kvar nu och det kan vara läge att börja planera vad en vill se under årets E3.
Varvat är såklart inte sena med att dela med sig av den information ni behöver inför de fyra dagar av korvstoppning som väntar i spelens heliga tecken.

Lördag 9 juni

EA 20:00

Från sport till spel, till expansioner i simulatorer, tillbaka till mer sport. EA startar evenemanget med en presentation från EA Play, utgivarnas event i Los Angeles. EA slutade delta officiellt för några år sedan, så det här är alternativet. Vi kan nog förvänta oss mer om Battlefield V, en djupare inblick i Biowares Anthem och, om vi har tur, lite fräsiga överraskningar.

Söndag 10 juni

Microsoft 22:00

Det ser ut som att Team Xbox har flyttat permanent från sin tidigare måndagstid till söndag kväll. Microsoft har en del press på sig för att kunna tävla med Sonys breda lineup av exklusiva titlar. Det här kan bli en intressant presentation, med andra ord. Vi kan säkert räkna med ett nytt Gears of War men frågan är vad Xbox ska visa upp utöver det.

Måndag 11 juni

Bethesda 03:30

Utgivarna av Fallout och Doom kommer nog få en del att nattsudda för att kunna se deras presentation. Bethesda har hittills bara ett tungt spel som vi kan förutspå – Rage 2. Vi får se om de fortsätter vara “i framkant” med allt, men det kommer säkerligen komma en hel del nyheter från dem. Vi kan nog sätta en slant på att få höra lite om en Prey-DLC och vad som kan tänkas komma från utvecklarna i Bethesda Game Studios.

Square Enix 19:00

Det här kan bli en intressant och glad överraskning. Square Enix har inte haft en konferens sedan 2015, då de utannonserade Nier: Automata. Den japanska utgivaren har haft en hel del att prata om, bl.a. Kingdom Hearts III, Dragon Quest XI och Shadow of the Tomb Raider. Vi har dock inte hört mycket om remaken på Final Fantasy VII och det kommande Avengersspelet. Detta åsido – kan vi räkna med ett Final Fantasy XVI?

Ubisoft 22:00

Gänget bakom Assassin’s Creed och Watch Dogsfortsätter nog ge oss en bra show där de fyller sina presentationer med stora avslöjanden och sina “en sak till”-överraskningar. Vi kommer med säkerhet få se The Division 2 och Skull and Bones, men frågan är om vi får se något nytt kring Splinter Cell. Ett nytt Assassin’s Creed känns inte omöjligt och förhoppningsvis får vi lite gameplay och info om Beyond Good and Evil 2.

Tisdag 12 juni

PC Gaming Show 00:00

Beep boop. För den inklinerad i hårdvara kan det nog dyka upp en del intressant här. Inga spel, men definitivt nytt godis för den som vill uppgradera sin rigg och andra tillbehör.

Sony 03:00

Vi ska nog inte förvänta oss särskilt mycket från förstapartsutvecklare, men Sony har redan lovat att deras presentation kommer fokusera på fyra särskilda spel. Death Stranding, Spider-Man, Ghost of Tsushima och The Last of Us: Part II. Personligen är det mer än väl och jag vågar nog gissa på att det här kommer vara min personliga favoritdel under E3 i år. Som kända för sina chockerande avslöjanden på E3 kan vi nog räkna med en del intressant när det kommer till titlarna från deras tredjeparterna. Både AAA och indie. Kanske får vi se om From Software visar upp något baserat på det som teasades under förra årets Game Awards.

Nintendo Video Presentation 18:00

Som vanligt kör Nintendo Direct sin vända på tisdag eftermiddag. Höjdpunkten kommer vara Smash Bros., tillsammans med lite andra spel som utgivarna har planerade för Switch. Vilka spel kommer portas till Switch? Den två största (och viktigaste!) frågorna är om vi kommer få se mer från Metroid Prime 4 och om vi kommer få ett Mother 3.

Följ vår bevakning!

Vi kommer givetvis rapportera från mässan, så för att hålla er uppdaterade med vad som händer, följ oss och ta del av allt nytt från E3 2018.

Vad tycker du?

2 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.