Hearthstones Tavern Brawl för de lite våghalsigare

Varje vecka i Hearthstone släpps en ny (eller återanvänd) Tavern Brawl där spelarna kan testa på ett nytt spelläge, antingen med förkonstruerade lekar eller lekar där du får välja kort i olika utsträckning själv. Det senaste tillägget för Tavern Brawl är den annonserade men ännu icke datum satta Heroic Tavern Brawl. En ’brawl’ som riktar sig mer mot hardcore-spelarna eller de med läggning för hög risk/hög belöning.
Upplägget ser ut som följande, för en hög ingångssumma (1000 guld) får spelaren chansen precis som i arenan att vinna upp till tolv vinster med max tre förluster under bältet. Spelaren skapar en lek med kort från standard uppsättningen (inte ’wild’-kort) och får sedan slumpvalda motståndarna med samma antal vinster och förluster. För varje vinst ökar belöningen avsevärt och i slutet av regnbågen väntar 50 kortpaket innehållandes minst tre gyllene legendariska kort, guldet tillbaka och uppskattningsvis 1100 ’dust’. Chanserna är stora att dina 1000 guld är bättre investerade i kortpaket men visst är det något otroligt lockande med chansen till jackpotten.

Vill du ha en djupare insikt om designbesluten som legat till grund för den kommande Heroic Brawl ta en titt här.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.