Hemsökta hemskheter att utforska i ny patch till Final Fantasy XIV

I samband med att releasen av Patch 3.35 till Final Fantasy XIV kommer närmare har vi kommit över lite ny information att dela med oss av.
Palace of the Dead
I den underjordiska staden Gelmorra, djupt inom de glömda hörnen av Issom-Har, har modiga utforskare hittat en ingång till en labyrintliknande grotta. De som sätter sin fot i där kommer märka hur deras vigör uttöms av en oemotståndlig dimma. De som försökt att utforska denna grotta har inte kommit långt och det finns inga kartor över den överväldigande arkitekturen. Efter att ha hört rykten om andliga innevånare pratas det om ”Dödens Palats” och att Wood Wailers numera söker hjälp hos äventyrare för att avslöja dess hemsökta hemligheter.
• Nybörjare, såväl som veterander kommer börja från level 1 och sedan kämpa sin väg genom djupet med hjälp att ett särskilt levelsystem. Du kan antingen spela själv eller tillsammans med tre andra.
• Använd specialföremål för att förvandla monster och vända striden till din fördel.
• Hitta kistor för att uppgradera din utrustning som används exklusivt i Palace of the Dead.
• Om du uppgraderar dina specialvapen fullt ut kommer du tillåtas ta med dem utanför grottan och behålla dem.
 
Patch 3.35 släpps på tisdag, den 19:e Juli. 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.