Hitmans nya kontrakt: Blir episodspel

Det har skett förändringar för Hitman. Det kommer bli ett episodspel i sann AAA-klass.
Spelare kommer kunna utföra kontrakt på viktiga mål över hela världen, allteftersom kontrakten släpps över 2016.

Det hela börjar med ett prologuppdrag och ett kontrakt i Paris den 11:e Mars, följt av en resa till Italien i April. I Maj bär stegen mot Marocko. Därefter kommer Hitman släppa månatligt innehåll, bland annat tre nya destinationer – Thailand USA och Japan. I slutet av 2016 kommer säsongen avslutas i Japan. Det kommer komma live events varje vecka och ytterligare innehåll mellan de månatliga uppdateringarna.

“Vi bestämde oss för att ta ett ordentligt kliv och släppa HITMAN som ett episodisk upplevelse. Det som fick oss att fatta det beslutet var möjligheten att hålla en hög kvalitet på varje destination, värdig ett Hitmanspel. Men det huvudsakliga som drev oss var möjligheten att skapa ett levande spel som kommer växa och utvecklas över tid och lägga en grund för framtiden – Det här är det första spelet som kommer fortsätta och expandera med framtida titlar i Hitmanserien” säger Hannes Seifert, studiochefen på Io-Interactive.

Ett nytt intropaket som innehåller prologen och Parisbanorna kommer släppas för 15 dollar (ca 130 kronor). Varje efterföljande destination kommer kosta 10 dollar (ca 85 kronor) och fungerar som en add-on till startpaketet. Om spelare vill kan de köpa alltihop för 60 dollar (ca 500 kronor) och får då tillgång till allt material som kommer släppas under 2016 allteftersom det släpps. Om spelare redan har köpt intropaketet kan de fortfarande köpa alltihop för 50 dollar istället, vilket motsvarar ca 430 kronor.

Den fysiska kopian kommer släppas i slutet av 2016.
PlayStationanvändare kommer även få exklusiv tillgång till “The Sarajevo Six”. Sex bonuskontrakt som kommer släppas var för sig tillsammans med varje destination.

För spelare som vill komma igång tidigt med Hitman kommer betan släppas den 12:e Februari till PS4 och den 19:e Februari för PC. För att få tillgång till betan behöver man beställa intropaketet, eller köpa den kompletta samlingen.

Hitman släpps den 11:e Mars till PlayStation®4, Xbox One och PC.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.