Hitman på riktigt – inte så farligt som det låter

Har du undrat hur Hitman skulle se ut om det var på riktigt (och du är inte riktigt nöjd med filmerna)? Antagligen skulle det inte se ut så här, men ändå.

Realm Pictures drog ihop ett gäng youtubeare och lät dem styra en livs levande Agent 47. Dessutom deltog Jane Perry, som gör rösten till Agent 47:s handler Diana Burnwood. Scenen var en massiv herrgård, fylld med skådespelare, prylar och uppdrag. Reglerna var precis samma som i Hitman-spelen: Du kan sno kläder, flytta på saker och attackera personer, allt beroende på vad deltagarna – som följde sin hitman på en monitor – beordrade.

Marc Skouborg, märkeschefen på Io-Interactive, kommenterar:

”Målet var att se om det var möjligt att skapa känslan av en livs levande Hitman-upplevelse för deltagarna. […] Vi blev ’blown away’ av detaljerna och hur de lyckades fånga kärnan av spelet. Det är helt enkelt fantastiskt.”

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/4KXJM_KJDc8″]

Kul idé, men för att citera Kotaku-skribenten Gergo Vas:

”Jag är inte säker på att det bästa sättet att hålla sig gömd på är att låta en tredjepersons-kameraman följa Agent 47 överallt.”

 

0 Delningar
Spel- och sportnörd ursprungligen från de djupa Dalslandsskogarna. Spel är avkoppling likväl som underhållning. En match (som ofta blir både två, tre och femton) på NHL eller Fifa är svårslaget.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.