Höjdpunkterna från Nintendos livesändning igår!

Igår kväll avslöjade Nintendo en del nyheter och releasedatum i en livesändning från E3-mässan i Los Angeles. Bland annat fick vi veta mer om Mario Party Star Rush och ett nytt spel som heter Ever Oasis. Nedan följer en kort summering om vad som avslöjades. Du kan också gå till sajten för att spana in alla nya trailers och genomgångar av spelen.

Pokémon GO
Tillbehöret Pokémon GO Plus använder sig av Bluetooth Low Energy-teknik och kan lätt anslutas till alla mobiltelefoner som har applikationen Pokémon GO installerad. Detta tillbehöret gör det lätt och enkelt att fånga Pokémon och samla föremål. Se bara till att hålla Pokémon GO Plus nära mobiltelefonen så meddelar den dig när det händer något intressant i närheten. Detta tillbehör har visserligen en LED-skärm, men vibrerar också så att det inte ska vara någon risk att du missar något spännande. Du kan fånga Pokémon och samla föremål genom att trycka på knappen på Pokémon GO Plus. Pokémon GO Plus släpps i slutet av juli.

Ever Oasis
Nytt actionäventyr och rollspel till Nintendo 3DS som erbjuder mängder med pussel, strider i realtid, skattjakter och en stor, spännande och mysig ökenvärld att utforska. En ökenvärld kan förstås vara en riktigt tuff plats att överleva i, men lyckligtvis har du en oas som är din bas i detta äventyret. Denna oas kan du expandera på olika sätt och det finns invånare kallade Seedlings som kan hjälpa dig med det. Du kommer också träffa på många andra spännande karaktärer som bor i ökenområdena. Se till att skaffa allierade under äventyrets gång och använd deras vapen för att besegra fiender och lösa pussel. Ever Oasis släpps någon gång under 2017.

Mario Party Star Rush
Detta nya Mario Party-spel till Nintendo 3DS tar Mario Party-spelen i en ny riktning för här är tempot högre än tidigare. Spelläget Toad Scramble använder sig av en öppen karta som tillåter upp till fyra spelare att röra sig runt fritt istället för den mer linjära stil som använts i tidigare Mario Party-spel. Alla spelare rullar också sina tärningar exakt samtidigt vilket betyder att du inte längre behöver vänta på att någon annan ska bli färdig med sin tur. Du väljer en Toad i någon färg för att navigera dig fram på spelkartan och du kommer att möta olika välkända karaktärer från Super Mario-spelen som kommer att hjälpa dig genom spelet.

Mario Party Star Rush släpps i Sverige den 7 oktober. Samma datum som de nya amiibo tillhörande Super Mario Collection-serien kommer. Rosalina, Wario, Donkey Kong och Boo släpps den 7 oktober och Diddy Kong, Daisy, Waluigi släpps den 4 november.

Paper Mario: Color Splash
Detta Paper Mario-spel börjar med att Mario och hans vänner besöker ön Prism Island för att lösa ett mysterium. Av någon anledning har några Toads förlorat sina färger. På ön träffar vi karaktären Huey som verkar veta en hel del och som är på jakt efter förlorade Paint Stars. Tillsammans med Huey ger sig Mario ut på ett riktigt färgsprakande äventyr för att återställa ordningen.

Det här blir också första gången som Bowsers sju Koopalings dyker upp i ett Paper Mario-spel. En annan nyhet är att du kommer att kunna använda Wii U GamePad för att skära bort vissa sektioner av världens bakgrunder för att lösa pussel. Paper Mario: Color Splash släpps 7 oktober. Trailer för detta spelet hittar du här nedan:

[youtube id=”hZTUYjNMACw”]

Rhythm Paradise Megamix
Detta spel innehåller fler än 100 rytm-spel, varav 30 är helt nya för denna spelserie. Av de som kommer från de tidigare spleen är några från Game Boy Advance-versionen som aldrig släpptes i Europa. På den övre skärmen sker all action medan du på den nedre skärmen ser hur bra du håller rytmen. Det kommer finnas en StreetPass-funktion och ett flerspelarläge för upp till fyra spelare. Rhythm Paradise Megamix släpps den 21 oktober.

Monster Hunter Generations
En demo på Nintendo 3DS är nu tillgänglig för alla jägare om du loggar in på ditt Nintendo Account och surfar in på http://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-3DS/Monster-Hunter-Generations-1090846.html

Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past
En klassiker som nu släpps i en omgjord version till Nintendo 3DS. Du spelar som en ung pojke som ger sig av på äventyr med sina vänner för att återställa och rädda världen. Grafiken har förstås uppdaterats och du kommer hitta några nya platser i spelet. Antalet ”random encounters” har också tonats ned något i denna versionen för att skapa en djupare upplevelse. En annan nyhet är att det finns en StreetPass-funktion som gör att du kan få tillgång till speciella banor och unika belöningar i spelet. Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past släpps den 16 september.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.