Hör upp CRPG-nördar, Pathfinder: Wrath of the Righteous på konsol i mars

Pathfinder: Wrath of the Righteous är en fristående uppföljare till Kingmaker och låter dig leda ett korståg mot demoner. Strid i slagfält, dräp helvetets härförare och lär känna unika karaktärer under ditt äventyr för att rädda världen. Släpps 2 september på PC och i mars till konsoler.
Led dina arméer mot ära och hjältedåd! Eller döden, upp till dig.

Efter en dundrande succé på Kickstarter som drog in över två miljoner guldmynt och en spelardriven beta är det snart dags att samla trupperna och dra ut i ett heligt krig i Pathfinder: Wrath of the Righteous! En andlig och fristående uppföljare till det omtyckta Pathfinder: Kingmaker från 2018 kan du se fram emot storslagna äventyr, kluriga beslut och gammalt hederligt dolk-i-ryggen-konspirerande. Välj bland tio olika raser, 21 olika yrken med specialiseringar och distinktioner, använd bland tusen olika magiska besvärjelser och färdigheter – och bäst av allt: ta kontroll över ditt öde med de sex nya mytiska vägarna. Bli en gudomlig ängel och dräp dina motståndare i helig eld och skydda dina kamrater med helande krafter; eller kontrollera de levande döda som en lich.

Pathfinder: Wrath of the Righteous sätter dig i spetsen av ett heligt korståg med syfte att mota bort den demoniska befästning som helvetets horder erövrat. En klassisk berättelse om gott mot ont, men med den frihet vi kommit att förvänta oss av rollspel. Slut avtal med mörka makter för övernaturliga krafter, förbjuden kunskap att väcka de döda till liv, eller låt den kosmiska rättvisan strömma genom din kropp. Hur du väljer att besegra de demoniska styrkorna är upp till dig. Till din hjälp har du ett knyte osannolika kämpar från olika kaster och med egna talanger.

Läs mer om Pathfinder: Wrath of the Righteous på spelets officiella hemsida.

För de som inte vet är Pathfinder i grunden ett bordsrollspel med ett regelsystem starkt inspirerat av Dungeons & Dragons. De med erfarenhet av Baldur’s Gate och Neverwinter Nights kommer känna sig som hemma, både i reglerna och i utformningen. Världen är däremot unik, trots bekanta raser och yrken, med spännande bakgrundsberättelser och historier som driver berättelserna framåt. Om Wrath of the Righteous håller samma kvalitet som Kingmaker så har fans av rollspel något att se fram emot i höstrusket – eller senvintern om du lirar på konsol.

Pathfinder: Wrath of the Righteous släpps den 2 september på PC via Steam, GOG och Epic. Senare den 1 mars 2022 släpps konsolversionen på både Playstation 4 och Xbox One.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.