Hur mycket spelar egentligen familjerna i Sverige

Enligt en ny undersökning som Sony har gjort visar det sig att majoriteten utav Sveriges föräldrar brukar spela tillsammans med sina barn. Hela 70 procent av de tillfrågade föräldrarna brukar regelbundet tillbringa tid framför tv-spelet med sina barn. Av papporna var det 71 procent som brukade spela medans mammorna var något färre i antal, 62 procent.

Det visade sig också att 72 procent av barnen brukade spela även om inte föräldrarna var med och 67 procent av föräldrarna spelade även utan sina barns närvaro.

I år har man sett till att det finns något för alla åldrar och smaker att njuta av på Playstation 3. Just Dance 2014 förvandlar vardagsrummet till ett dansgolv medans tillbehöret Wonderbook får dinosaurierna att vakna till liv i Walking With Dinosaurs från BBC. Utöver detta så kan hela familjen bli intergalaktiska superhjältar i det häftiga äventyret Ratchet & Clank: Into the Nexus.

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.