HyperX visade upp nya headsets på Gamescom

Under Gamescom i Köln passade HyperX på att visa upp flera av sina senaste produkter för utvald media. Varvat fick möjlighet att träffa Mark Fuller från företagets Technical Resource Group och höra honom berätta om nya prdoukter från HyperX. Det här inlägget skall främst handla om nya headstes, men vi fick även titta närmare på det nya tangentbordet HyperX Alloy FPS RGB, musen HyperX Pulsfire FPS Pro samt minnena Predator DDR4 RGB.

HyperX Cloud för PS4

HyperX Cloud för PlayStation 4 är HyperXs första officiella headset licensierad av Sony Interactive Entertainment. Det nya headsetet specifikt framtagen för Playstation 4-spelare med matchande blå färger och har en kritikerrosad bekvämlighet.

 HyperX Cloud för PS4 har högtalarelement på 53mm för ett högkvalitativt ljud och en aluminiumram för ökad hållbarhet.Mikrofonen är anpassad för gaming och avtagbar för enklare användning vid lyssnade av musik, video och för spel utan chatt. Headsetet har även HyperXs kännetecknande memory foam, mjuka kuddar i skinnimitation och ett justerbart huvudband för största möjliga komfort. 

HyperX CloudX

HyperX CloudX Pro spelheadset är specifikt framtagen för Xbox samt testad och godkänd av Microsoft. Headsetet fungerar med styrenheten till Xbox Elite Wireless och andra styrenheter till Xbox One genom 3,5 mm stereo-anslutning och ansluter från headsetet till konsolen och andra mobila enheter.

HyperX CloudX har förbättrad basproduktion som levererar en rik ljudkvalitet med klara låg-, mellan- och högtoner och är även hi-fi kapabelt med 53mm element. Headsetet har en sluten kåpdesign och en aluminiumram som ger långvarig stabilitet och hållbarhet.

In-line ljudkontrollen möjliggör justering av volym och avstängning av mikrofonen direkt på sladden. Den brusreducerande mikrofonen ger bra ljudkvalitet och minskar bakgrundsbrus för en förbättrad chattupplevelse. Mikrofonen är anpassad för gaming och avtagbar för enklare användning vid lyssnande av musik. Headsetet är certifierat av TeamSpeak och kompatibel med Discord, Skype, Ventrilo, Mumble och RaidCall.

HyperX Cloud Earbuds

Cloud Earbuds är HyperX första in-ear-hörlurar med 3,5 mm stereo-anslutning med fyra poler. De är anpassade för Nintendo Switch och lämpar sig till spelare som söker in-ear alternativ. Hörlurarna har röstchattsstöd via hörlursuttaget på Nintendo Switch för Fortnite och andra spel, in-line mikrofonen är direkt kompatibel för handhållet läge. Designen har en 90 graders vinklad kontakt som håller kabeln ur vägen och är utrustad med en platt gummerad och trasselfri kabel. Tillsammans med stora formbara silikonproppar och 13mm drivrutiner levererar hörlurarna en stor ljudbild.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.