I helgen kan alla testa Anthem

BioWare lovar färre problem i helgens fria demo av Anthem, men varnar för att nya problem istället kan uppstå.

Klockan 18:00 lokal tid, fredag den 1 februari, kan alla med en Playstation 4, Xbox One eller Originskonto logga in på Anthem Demo och prova BioWares kommande onlinerollspel Anthem.

Demot varar fram till måndag den 4 februari klockan 03:00.

Läs gärna vår förhandstitt på Anthem baserat på förra veckans VIP Demo.

I går meddelade BioWares Chad Robertson, chefen för Anthems live service, att många av de problem som uppkom under VIP Demot har utgärdats. Bland annat har de under veckan jobbat på att lösa problemen kring oändliga laddningsskärmar, rubber banding, verifikationsproblem och allmän serverstabilitet.

Ni kan läsa hans blogginlägg här.

Däremot varnar han för att nya problem kan komma att uppstå i och med att en stor mängd nya spelare tillkommer. Chad försäkrar oss om att de gjort beräkningar på det förväntade antalet spelare helgen har framför sig samt att de vidtagit åtgärder för att bemöta efterfrågan. Skulle det mot förmodan vara för många kommer de att låsa servrarna tillfälligt för att säkerställa en behaglig spelupplevelse för de som redan är inne i spelet. Utestängda spelare får i så fall tålmodigt vänta medan de ökar serverkapaciteten.

Anthem en Interceptor javelin flyger.

Var och hur och vad?

Applikationen hittas på respektive plattforms butik, det vill säga Playstation Store, Xbox Marketplace eller Origin Store. Sök bara efter Anthem Demo. Konsolversionen är strax under 30 GB stor.

Ingen registrering krävs för att ta del av händelsen. Däremot behöver konsolspelare ett aktivt Playstation Plus- eller Xbox Live-medlemskap för att kunna spela.

I demot kommer spelare kunna testa på alla de fyra javelinerna (Ranger, Colossus, Interceptor och Storm) mellan levelarna 10-15. Challenges och crafting är till viss del tillgängligt, medan Alliance-systemet är blockerat. Demot innehåller tre storyuppdrag, Freeplay-läget och en Stronghold. Vidare hintar BioWare att det på söndagen väntar en överraskning som ska ge smakprov på vad de planerar med Anthem, men vad det innefattar vet ingen i dagsläget.

Spelare som medverkade i VIP Demot behåller all sin progress i det allmäna demot.

Anthem släpps den 22 februari till Playstation 4, Xbox One och PC via Origin.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.