Immortals Fenyx Rising ute nu – våra intryck från de första timmarna

Ubisofts tredje stora spel har nu släppts! Immortals Fenyx Rising tar till skyarna och erbjuder en fantastisk värld att utforska och mytologiska monster att dräpa! Vi har hunnit spela ett par timmar och är smått förälskade!
Än så länge, väldigt underhållande!

Immortals Fenyx Rising, tidigare Gods and Monsters, utvecklat av Ubisoft Quebec har nu släppts till varenda tänkbar konsol. Axla rollen som Fenyx i en zero to hero-berättelse för att rädda antikens gudar och världen.

Immortals Fenyx Rising är ett actionäventyr i en stor öppen värld och det räcker med att snegla på spelet för att se var inspirationen till spelmekaniken härstammar från. Men döm inte boken efter omslaget, Fenyx Rising har mer gemensamt med storasyskonet Assassin’s Creed än Nintendos bästsäljare.

Du kan läsa mer om Immortals Fenyx Rising på dess officiella hemsida!

1 timme underbart äventyr

Ubisoft har varit så vänliga och gett Varvat tillgång till Immortals Fenyx Rising som vi för tillfället sänker våra gaddar i. Efter drygt en timmes speltid har vi precis hunnit förbi de inledande tutorialsektionen (som faktiskt är inbakad i äventyret på ett bra sätt!) och kan precis sträcka ut våra vingar och utforska öriket fritt!

Från den ringa tiden än så länge med spelet kan vi säga att Fenyx Rising lånar det bästa från både The Legend of Zelda och Assassin’s Creed, toppar det med grekisk mytologi och en stor dos humor. Det är mycket underhållande och visar stor potential. Lyckligtvis har vi än så länge inte råkat på några buggar, vilket överraskade oss?

Ni kan se fram emot en genomgående recension de kommande dagarna när vi hunnit utforska alla aspekter av Immortals Fenyx Rising.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.