Injustice 2 föräras med en ny kämpe till sitt rediga karaktärsgalleri!

Sätt dig ner med en god kopp kaffe och spana in den nya kämpen till Injustice 2! Det är Warner Bros. Interactive Entertainment och DC Entertainment som välkomnar Enchantress till att dela ut rikliga mängder spöpisk till sina motståndare!

Detta gäller främst dem som köpt Injustice 2: Ultimate Edition, Injustice 2 Ultimate Pack eller Figher Pack#3 och om du är en av de lyckliga få så kan du redan nu ladda ner henne och visa vart skåpet ska stå. Resten av oss dödliga får vackert vänta till den 16 januari innan vi kan frammana allehanda hemskheter med hjälp av hennes dödliga magi. Tills dess är det bara att spana in trailern och redan nu börja fundera ut eller rent av pröva nya moves.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.