Injustice 2 utforskar otippade allianser, unika sammanslutngar, utrustning och multiverse mode

Jag vet inte om Brainiac är exalterad över Injustice 2 eller om han bara märkt att det är slut på kaffe, någon inte har stängt toalocket, eller hans favoritlag förlorat i sportboll. Starka känslor är det iallafall.

Idag Warner Bros. Interactive Entertainment och DC Entertainment ut med en ny trailer till deras kommande Injustice 2. Trailern ger spelare en närmare titt på de olika allianserna som kan uppstå mellan superhjältar och superskurkar, bland annat de företag som vår läderartade lapp tagit sig an. Vad sägs om Gorilla Grodd, Supergirl och Swamp Thing? Jag tänkte väl det…

Denna överskådliga bild av spelet ger spelare allt de behöver veta för att förbereda sig för Injustice 2 som släpps om mindre än en vecka – den 16:e Maj. Ta en titt på trailern här nedan och låt hypen växa, precis som Jokerns hysteri växer när saker börjar explodera.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.